De Wijnboer

Benedickt

Vertriest

"Wijn is mijn passie"

Door mijn visuele handicap is online communiceren niet zo evident. Persoonlijk contact is voor mij heel aangenaam, maar ook het juiste advies geven op maat geven en mensen helpen bij de juiste keuze is voor mijn belangrijk.


In mijn winkel in Knokke-Heist ben je van harte welkom om over wijn te praten, een glas te proeven en het juiste advies te krijgen.

Op regelmatige basis geef ik ook heel interessante wijncursussen waarbij we een stapje verder zetten in de wondere wereld van wijn.

Mijn selectie bestaat uit overwegend Biologische wijnen van wijnbouwers geselecteerd op hun kwaliteit en werkwijze. Deze wijnbouwers heb ik bezocht, kennisgemaakt met de wijnbouwers zelf, hun werkwijze gehoord, de wijngaarden bezocht en natuurlijk ook uitvoerig geproefd en goedbevonden! Ik kan dus zeggen dat ik de wijnbouwers zelf ken, de mens erachter en ook hier de kaart trek van het persoonlijk contact.


In mijn zoektocht naar een goeie wijn vond ik een kwalitatieve wijn met een Braille etiket!

De wijnbouwers adopteerden een blind meisje. Hierdoor merkten ze dat het als blinde persoon niet evident is om door het leven te gaan. Ze ontwikkelden een etiquet voor hun wijn met een braille opschrift.

Op zich kreeg ik het helemaal warm van het verhaal, maar toen ik de wijn proefde was ik helemaal verkocht!

De deal was gesloten, ik wilde deze wijn ook aan jullie laten proeven.


Op regelmatige basis wil ik ondernemers samenbrengen. Ik ben enorm geïnteresseerd in andere ondernemingen en help graag meedenken. Ik help ondernemers door te brainstormen, mijn netwerk aan te spreken en mensen effectief te connecteren.


Ik nodig je dus graag uit om mijn lekkere wijnen te proeven en een leuke babbel te doen in mijn wijnshop:


Kerkstraat 12

Knokke-Heist.

De Wijnboer


'Omdat ik zelf ook graag iets doe voor anderen besloot ik om van elke fles met braille etiquet 1 euro te schenken aan het goede doel: DOGS4BLIND een VZW voor geleide honden voor jongeren waar ik me al jaren voor inzet.'